AkváriumBox

Szállítási feltételek

Legyen Ön is egyike elégedett vásárlóinknak!

Szállítási és fizetési módok

ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS 1.290 Ft-tól!

Akváriumokat, akvárium bútorokat, bútoros akvárium szetteket is küldünk futárszolgálattal kedvező áron, meghatározott méretig, illetve kiszállítunk saját autóval is nagyobb méretben!

1db Csomag: Max 30kg-os csomag ami vegyes termékeket tartalmaz és legfeljebb 1 csomagban 1 db akvárium vagy 1 db bútor vagy 1 db 5kg-os akvárium aljzat lehet benne a fennmaradó 25kg tartalmazhat: fűtő, szűrő, levegőztető,akvárium, bútor, 3D-s háttér,dekoráció stb. 

VÁLASZTHATÓ FIZETÉSI MÓD:

Utánvétes fizetés
Csomag átvételekor a futárnál készpénzben vagy bankkártyával


Csomag szállítása, előre utalással

A végösszeg számlánkra érkezése után indítjuk a csomagot.

A csomagban számlát nem küldünk! A rendeléshez kapcsolódó elektronikus számlát emailben küldjük el csomagtól függetlenül, melyet lementhet vagy ki is tud nyomtatni. Garanciális ügyintézés során nem kérünk számlát, kizárólag a termék mellé kapott garancia papírt kérjük.

CSOMAG KISZÁLLÍTÁS:Csomagpontos küldés:

Választható fizetési mód:

Utánvétes fizetés
Csomag átvételekor készpénben.
A feltüntetett szállítási díj 1db csomagra értendő.

Csomag szállítása, előre utalással

A végösszeg számlánkra érkezése után indítjuk a csomagot. A feltüntetett szállítási díj 1 db csomagra értendő.

ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

1.290 Ft – 0-10 kg-os csomag. Tartalmazhat: fűtő, szűrő, levegőztető,akvárium, bútor, 3D-s háttér,dekoráció stb.

1.290 Ft 10-20 kg-os csomag. Tartalmazhat: fűtő, szűrő, levegőztető,akvárium, bútor, 3D-s háttér,dekoráció stb.

2.990 Ft 20-30 kg-os csomag. Tartalmazhat: fűtő, szűrő, levegőztető,akvárium, bútor, 3D-s háttér,dekoráció stb.

1.290 Ft Akvárium aljzat 5kg

1.490 Ft Akvárium aljzat 10kg

1.990 Ft Akvárium aljzat 15kg

2.990 Ft Akváriumos csomag: 1 db 10- 72 literig akváriumot  tartalmaz. Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér az akváriumba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 1 csomagként tudjuk elküldeni. Nano akváriumból (10-18,5 literig) 2 db-ot tudunk egy csomagban küldeni.

3.990 Ft Akváriumos csomag:  1db 85-112 literig akváriumot tartalmaz. Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér az akváriumba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 1 csomagként tudjuk elküldeni. 112 liter feletti akváriumot nem tudunk futárszolgálattal küldeni.  

2.990 Ft Bútoros csomag: 80 cm-es szélességig és 70 cm-es magasságig. Kizárólag 1 db bútort tartalmazhat a csomag, más terméket nem. 80 cm-nél szélesebb standard 70 cm magas bútort , illetve a 70 cm-nél magasabb bútorokat nem tudjuk futárszolgálattal küldeni.

4.990 Bútoros akvárium szett. 1 db akvárium maximum 112 literig, illetve egy bútor maximum 80 cm-es szélességig. Ezen kívül tartalmazhat kisebb termékeket.

Szállító partnerük a GLS futárszolgálat, illetve saját autóval is szállítunk.

 

Fox Post csomagküldő céggel állunk kapcsolatban, akik csomagpontos küldéssel foglalkoznak.

Működése egyszerű. A kosár oldalon kiválasztja a csomagpontos opciót ,majd hogy hol, melyik csomagponton  szeretné átvenni a csomagját. Ezt követően sms-ben értesítik, amikor megérkezik a csomag az automatába, és az sms-ben kapott kóddal tudja majd kivenni a csomagot.

részletek : https://foxpost.hu/

Magyar Posta  csomagküldő céggel állunk kapcsolatban akik csomagpontos küldéssel is foglalkoznak.

-Csomagautomata− 0-24 órában elérhető− Diszkrét (bizalmas tartalomnál fontos szempont)− Sorban állás / személyes érintkezés nélküli átvételi mód
-Partner átvételi pontok− Kisebb vidéki városokban is elérhető− A benzinkutakon 0-24 órában
-Posták− Kisebb vidéki városokban is elérhető− Más postai ügyintézéssel is összeköthető
részletek:
https://www.posta.hu/posta

Személyes Átvétel:

Fizetés átvételkor, kizárólag készpénzben lehetéges. Bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

Ingyenes, minden esetben előzetesen időpont egyeztetés szükséges! Időpont egyeztetés a 06-30-987-2709 számon.
Telephelyünk címe: 1172 Budapest, Ároktő utca 25., ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt!


KISZÁLLÍTÁS SAJÁT AUTÓVAL:

Túlméretes termékekre. Fizetés előre utalással vagy utánvéttel készpénzben is lehetséges.

Azokat a termékeket amiket futárszolgálattal nem tudunk elküldeni saját autóval szállítjuk. 

A szállításban szereplő termékek típusai és paraméterei:

  • Akváriumos csomag szállítása 112 liter felett
  • Bútoros csomagok 80 cm szélesség vagy 70 cm magasság felett
  • Termékek vegyesen (kivéve akvárium és bútor) 30kg felett min. 30.000 Ft értékű rendelés esetén

Bútoros akvárium szett vásárlása esetén a kiszállítás Budapestre INGYENES!

Budapest területén belül 3.990 Ft 

Pécel, Maglód, Ecser, Nagytarcsa, Kistarcsa, Csömör, Dunakeszi, Fót címekre; 4.990Ft

Pomáz, Budakalász, Üröm, Szentendre, Solymár, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Csobánka; 6.990Ft

25.000 Ft Telephelyünk 100km-es körzetén belüli címre (kivéve a fenti települések). 250.000 Ft feletti rendelési összeg esetén ingyenes a kiszállítás.

40.000 Ft Telephelyünk 200km-es körzetén belüli címre. 400.000 Ft feletti rendelési összeg esetén ingyenes a kiszállítás.

Telephelyünk 200 km-es körzetén kívül, országhatáron belüli címre, egyeztetés alapján.

Minden esetben a rendelés után a szállítást 5 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni egyéni egyeztetés alapján.

Nem megfelelő csomag opció kiválasztása esetén fenntartjuk a jogot a kiválasztott szállítási opció utólagos megváltoztatására, ezt a rendelés visszaigazolásban jelezzük.

1 csomag súlya nem haladhatja meg a 30 kg-ot. Amennyiben a megrendelt termékek súlya meghaladja a 30kg-ot, fel tudjuk ajánlani a több csomagban küldést – amennyiben az lehetséges-, ez azonban EGYEDI szállítási díjat von maga után.

Amennyiben kérdése lenne a szállítással kapcsolatban, kérem keressen minket a 06-30-987-2709 telefonszámon, ahol készséggel segítünk Önnek.

Jogi Nyilatkozat:

Az akvariumbox.hu oldalára való belépéssel és annak használatával Ön elfogadja ezeket az alapelveket, korlátozás vagy minősítés nélkül. Ezért az Ön hozzáférése a honlaphoz ezen alapelvek, valamint az érvényes törvények függvénye.

Szerzői Jog:

Konipet Kft. A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt állnak. A weboldalon lévő információkat, szöveget, képeket vagy grafikákat Ön csak személyes, nem-kereskedelmi célra használhatja fel, és a tulajdonos előzetes, írásos engedélye nélkül tilos bármilyen célból az ilyen adatok részben vagy egészben történő másolása, módosítása, átadása, licencelése vagy kiadása.

Felelősség Korlátozása:

Az akvariumbox.hu nem tartozik felelõsséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak. A akvariumbox.hu fenntartja a jogot, hogy bármely szolgáltatását vagy az oldalak bármely teljes vagy részleges tartalmát külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse.

Hibás Ár:

Eladó nem vállal felelősséget az akarata ellenére vagy az informatikai rendszer hibájából eredően nyilvánvalóan
hibásan feltüntetett árért.
Hibás árnak minősül pl. 0Ft-os ár,
Rosszul feltüntetett kedvezmény (Pl: 2000 Ft-os termék esetén 10 %-os kedvezmény, és a terméket 200 Ft eladási áron kínálja a webáruház)
Nem megfelelő, rosszul feltüntetett vételár esetén az Eladó felajánlja a kiválasztott termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ tudatában a Vevő eldöntheti, hogy megrendeli valóságnak megfelelő vételáron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

Hivatkozások:

A weboldalon lehetnek olyan egyéb internetes oldalakra mutató hivatkozások, amelyek jelen weboldaltól teljesen függetlenek. Az akvariumbox.hu nem vállal felelősséget vagy garanciát az ilyen hiperlinkek szövegében vagy az egyéb internetes weboldalakban foglalt információk pontosságáért, teljességéért vagy hitelességéért, a csatolt linkekre történő belépés pedig csak a felhasználó saját felelősségére történhet.

Adattartalom:

Webáruházon keresztül forgalmazott termékek leírása, adatai, aktuális ára, esetlegesen akciós ára mindig a belépéskor megjelenített változatban érvényesek. Megváltoztatásukra, korrigálásukra fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk, a pontatlanságokért felelősséget nem vállalunk.

Egyéb:

A jelen használati feltételekben nem szabályozott kérdésekben a magyar jog rendelkezései az irányadók. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

Rendelés:

Rendelést interneten az akvariumbox.hu webshopban lehet leadni, vagy az info@akvariumbox.hu e-mail címre lehet elküldeni rendelést. Telefonon információszolgáltatás és egyeztetés is lehetséges.
Webáruházon történt megrendelés után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld a rendelésről, ez azonban nem egyenértékű a rendelés általunk történő elfogadásával. A rendelés elfogadása részünkről nem kötelező érvényű. A beérkezett megrendelést 1-3 munkanapon belül feldolgozzuk, és annak elfogadását e-mail formájában közöljük. Amennyiben e-mailen keresztül adja le rendelését (tehát nem a webáruház segítségével), akkor csak az általunk írt visszaigazolást fogja megkapni, automatikus rendszerüzenet ebben az esetben nincs.
A megrendelés leadásával a Vásárló elfogadja az ajánlatot, és elektronikus szerződést köt, kizárólag magyar nyelven. A leadott rendeléseket adminisztráljuk, és hosszútávon tárolásra kerülnek, így szükség esetén azok általunk visszakereshetőek. Kérjük, hogy a pontos adminisztráció érdekében törekedjen adatainak pontos megadására. A hibásan megadott adatokért (név, cím, telefonszám, stb.), ill. az azok által keletkezett problémákért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot, hogy megrendeléskor ésszerű technikai, vagy más módosításokat eszközöljünk.
Igyekszünk mindig a lehető leghamarabb reagálni a rendelésekre, érdeklődésekre. A visszaigazoló e-mailekben minden, a további ügyintézéshez szükséges információt közlünk. Előre fizetéses rendelésnél nagyon fontos, hogy ne fizessen be semmilyen összeget, amíg mi azt nem kérjük. Jogunkban áll visszautasítani, vagy elfogadni egy megrendelést pl. a Vevő hitelképességének elbírálása után. Mennyiségi korlátot alkalmazhatunk.

Szerződés Tárgya:

A vásárolt áruk jellemzőit a honlapon található termékleírásból és a konkrét áru melletti ismertetőből tudhatja meg. A termékekről bővebb információ az adott gyártó honlapján található. Az esetleges pontatlanságokért felelősséget nem tudunk vállalni, azonban mindent megteszünk, hogy téves információk ne kerüljenek fel az oldalra. A feltöltött képek bizonyos esetekben illusztrációk, nem a konkrét terméket ábrázolják. Az Akvariumbox.hu fenntartja a jogot, hogy bármely termékének forgalmazását külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse, akár megrendelés után is.
Termékeink kategorizáltan, átláthatóan kerülnek felsorolásra. Bármilyen terméktípust is keres, biztosan könnyen megtalálja azt honlapunkon. Bizonyos termékek esetében különböző választási lehetőségek (pl. kiszerelés, szín, felszereltség, stb.) vannak felajánlva, melyek bizonyos esetben az adott termék leírása alatti legördülő menüben tekinthetők meg. Az egyes választási lehetőségek adott esetben eltérő vételárral rendelkeznek, ezek vagy tényleges értékben (=), vagy a termékleírás elején feltüntetett árhoz hozzáadódva (+) jelentkeznek. A feltüntetett árak, minden esetben bruttó árak. A különböző választási lehetőségek esetenként eltérő súlyú variációkból is állhat (pl. kiszerelés esetén), amit a rendszer nem tud automatikusan kiszámítani, így a megrendeléskor a rendszer által felajánlott szállítási lehetőségek néha tévedések lehetnek. Ilyen esetben mindig tájékoztatjuk az érintett megrendelőket, információ:
Tel:06 30 987 2709
Email: info@akvariumbox.hu

Árengedmények:

Az akciós termékek ára, Ft-ban van feltüntetve. Azoknál a termékeknél, ahol különböző értékű választási lehetőségek vannak, a legördülő menü mindig az alap árat és az aktuális akciós árat is tartalmazza. Feláras választási lehetőségeknél az adott felár a kedvezményezett alap árhoz adódik hozzá. Akcióink visszavonásig érvényesek.
Az Akvariumbox.hu webáruház szerződése magyar nyelven íródott.

Eladó Adatai:

Cégnév: Konipet Kft
Székhely: H-1172 Budapest, Ároktő utca 25. fszt. 2.
Telephely: H-1172 Budapest, Ároktő utca 25.(megrendelt termékek személyes átvétele, időpont egyeztetés alapján)
Cégjegyzékszám: 01-09-892583
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Bíróság
Adószám: 14182334-2-42
Bankszámla szám: 10701252-47056903-51100005
Bank: CIB
Kérjük addig ne utaljon bankszámlánkra, amíg írásban nem igazoljuk vissza a megrendelését! A visszaigazolásunkat nem helyettesíti az automatikusan küldött rendelés fogadása e-mail!
Képviselő: Krista Zsolt
Mobil: + 36 30 847 6634

Rendelés Menete:

1. Termék kiválasztása
2. Kosárba tesz – ezzel kiválasztásra kerül a megvásárolni kívánt termék
3. Pénztár – itt fizetési információk kerülének megadásra
4. Rendelési adatok megadása – a számlázási és szállítási címeket
5. Fizetési mód megadása – átutalás, utánvét vagy személyes készpénzes
6. Rendelés elküldése – ezzel a rendelés menete befejeződött

A hibásan leadott vagy teljesített rendeléseket e-mailban vagy telefonon tudja jelezni.
A leadott rendelések módosítását e-mailben tudja módosítani. Futárszolgálattal kiszállítás esetén addig tudja rendelését módosítani, amíg nem kerül átadásra a csomag a futárszolgálatnak.

Elállás a vásárlástól:

A megrendelés teljesítése előtt bármikor visszamondhatja megrendelését, ezen szándékát e-mailben, telefonon, vagy személyesen közölheti. Kivételt képeznek az egyedi igények szerint készíttetett rendelések, ill. csak rendelésre beszállított termékek, vagy azok gyártása, beszállítása már folyamatban van.

A távollévők közötti szerződéskötéseket szabályozó 45/2014. Kormányrendelet alapján az Ügyfélnek jogában áll utólag, az áru átvétele után elállni a vásárlástól. Az utólagos elállással kapcsolatos tudnivalók a továbbiakban olvashatók.

– Az Ügyfél a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül jelentheti be az Áruház felé utólagos elállási szándékát a vásárlástól.

– Ügyfél a bejelentést megteheti írásos formában (e-mail, vagy levél útján), telefonon keresztül, vagy személyesen. Az elállás okát az Ügyfél nem köteles megindokolni.

– Elállás előtt az Ügyfél a terméket kibonthatja és KIPRÓBÁLHATJA, ezek a tényezők nem korlátozzák az utólagos elállási jogot. A kivételes esetek lejjebb olvashatók.

– A bejelentést követő 14 naptári napon belül az Ügyfélnek kötelessége a termékeket visszaküldeni az Áruház részére, azok minden tartozékával, és lekezelt garancialevelükkel egyetemben. Az eredeti számla megléte nem kötelező, ill. a termékek bontatlansága sem követelmény. A visszaszállítás költségei az Ügyfelet terhelik.

– Az Áruház az utólagos elállás bejelentésétől számított lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 naptári napon belül visszatéríti a termékek vásárlási értékét, valamint az azok Ügyfélhez juttatásának szállítási díját, amennyiben az is benne foglaltatott a végösszegben (ha kifejezetten az Ügyfél kérésére a szükségesnél költségesebb szállítási móddal volt célba juttatva a rendelés, akkor az Áruház csak az eredetileg szükséges szállítási mód költségeit köteles visszatéríteni).

– A pénzvisszatérítés kifizetésének módja előzetes megegyezés alapján történik.

– Az Áruház mindaddig visszatarthatja a pénzvisszatérítés kifizetését, amíg az Ügyfél nem juttatja vissza a termékeket, vagy azok visszaküldésének megtörténtéről egyértelmű igazolást (pl. csomagfeladás érvényesített dokumentációja) nem mutat fel.

– Az Ügyfelet a termékek visszaküldésének költségein kívül semmilyen extra költség nem terheli. Azonban az Áruház követelhet kompenzációt, amennyiben valamely termék hiányosan kerül vissza hozzá, nem rendeltetésszerű használat miatt károsodott, vagy tartósan használatban volt (tehát nem csak kipróbálta az Ügyfél).

Az utólagos elállás jogát korlátozó tényezők:

– Egyedileg, kifejezetten az Ügyfél számára készített, előállított termékeket nem lehet visszamondani.

– Romlandó, vagy minőségüket rövid ideig megőrző termékek: eleségek, vegyszerek, egyéb szavatossági idővel ellátott termékek esetében nem gyakorolható az utólagos elállási jog.

– Ha a terméket Ügyfél nem csak kipróbálta, hanem tartósan használta, akkor az utólagos elállás csak az amortizáció miatti értékcsökkenés kompenzálásával valósítható meg.

– Akváriumi szűrőberendezések esetében a szűrőanyagokban visszafordíthatatlan folyamatok indulnak meg, amint vízzel érintkeznek. Kipróbálás esetén a szűrőanyagokat távolítsa el a szűrőberendezésekből. Ha a szűrőanyagokat víz érte, utólagos elállás csak azok értékének kompenzálásával valósulhat meg.

GLS futárszolgálat

GLS futárszolgálat

Az ország egész területére szállítanak csomagokat!
Sikertelen csomag kézbesítés esetén a futár telefonon egyeztet új időpontot, és
újból megkísérli a csomag kézbesítését. Maximális kísérletek száma 3.

 

Figyelem! Ellenőrizze a csomagot!

Törekszünk rá, hogy megfelelő szolgáltatókkal szállíttassuk ki rendelését, és hogy a csomagolás mindig megfelelő és biztonságos legyen. Ettől függetlenül előfordulhatnak problémák. Ha rendelése kézbesítésekor, vagy átvétele után problémát észlel (sérült, működésképtelen a termék), azonnal lépjen velünk kapcsolatba. Lehetősége szerint még átvétel előtt, de mindenképp rögtön átvétel után ellenőrizze a kézbesített csomagot. A kézbesítéssel kapcsolatos reklamációt napokkal a kézbesítés után nem áll módunkban elfogadni! Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát Ön átvételkor a csomagoláson, úgy vetessen fel a kézbesítõvel jegyzőkönyvet erről az esetről, amelynek egy példánya Önnél marad és egy példány a kézbesítőnél. A jegyzőkönyvet a kézbesítőnek is olvashatóan alá kell írnia a hitelességhez. A csomagot semmiképpen NE VEGYE ÁT! Az ügymenettel egyidejűleg hívjon minket a 06-30-987-2709 számon.