AkváriumBox

Szállítási feltételek

Legyen Ön is egyike elégedett vásárlóinknak!

Ennek érdekében itt megtalál minden szükséges információt webáruházunk működésével kapcsolatban.

Csomag szállítása, előre utalással:

A rendelés visszaigazolásában elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat. A végösszeg számlánkra érkezése után indítjuk a csomagot. A feltüntetett szállítási díj 1db csomagra értendő.

1.150 Ft Nem törékeny termék: Üvegterméket, fénycsövet, lámpát, akváriumot, bútort és sziklahátteret NEM tartalmaz.

1.890 Ft Törékeny termék: Akváriumot NEM tartalmaz. Jellemzően fénycsövek, lámpák, sziklahátterek, nagyobb méretű törékeny kerámia tárgyak.

1.150 Ft Akvárium aljzat 5kg

1.650 Ft Akvárium aljzat 10kg

2.150 Ft Akvárium aljzat 15kg

4 490 Ft Akváriumos csomag: 23- 72 literig tartalmaz akváriumot is. Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér az akváriumba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 1 csomagként tudjuk elküldeni.

5.490 Ft Akváriumos csomag: 85-112 literig tartalmaz akváriumot is. Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér az akváriumba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 1 csomagként tudjuk elküldeni. 112 liter feletti akváriumos csomagokat túlméretes csomagként kezeljük.

4.990 Ft Bútor: Standard méret 80 cm-es szélességig és 70 cm-es magasságig. Kizárólag 1 db bútort tartalmazhat a csomag, más terméket nem. 80 cm-nél szélesebb standard 70 cm magas bútort túlméretes csomagként kezeljük. 70 cm-nél magasabb bútorokat túlméretes csomagként kezeljük.

Csomag szállítása utánvéttel:

A rendelés végösszege és a szállítási díj fizetése egyösszegben átvételkor történik, kizárólag készpénzben.
A feltüntetett szállítási díj 1db csomagra értendő.

1.550 Ft Nem törékeny termék: Üvegterméket, fénycsövet, lámpát, akváriumot, bútort és sziklahátteret NEM tartalmaz.

2.290 Ft Törékeny termék:Akváriumot NEM tartalmaz. Jellemzően fénycsövek, lámpák, sziklahátterek, nagyobb méretű törékeny kerámia tárgyak.

1.550 Ft Akvárium aljzat 5kg

2.050 Ft Akvárium aljzat 10kg

2.550 Ft Akvárium aljzat 15kg

4.890 Ft Akváriumos csomag: 23- 72 literig tartalmaz akváriumot is.Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér az akváriumba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 1 csomagként tudjuk elküldeni.

5.890 Ft Akváriumos csomag: 85-112 literig tartalmaz akváriumot is.Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér az akváriumba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 1 csomagként tudjuk elküldeni. 112 liter feletti akváriumos csomagokat túlméretes csomagként kezeljük.

5.390 Ft Bútor: Standard méret 80 cm-es szélességig és 70 cm-es magasságig. Kizárólag 1 db bútort tartalmazhat a csomag, más terméket nem. 80 cm-nél szélesebb standard 70 cm magas bútort túlméretes csomagként kezeljük. 70 cm-nél magasabb bútorokat túlméretes csomagként kezeljük.

Személyes Átvétel:

Fizetés átvételkor, kizárólag készpénzben lehetéges. Bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

Ingyenes, minden esetben előzetesen időpont egyeztetés szükséges! Időpont egyeztetés a 06-30-987-2709 számon.
Telephelyünk címe: 1172 Budapest, Ároktő utca 25., ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt!

Ingyenes Kiszállítás:

Ingyenes szállítás csak a megjelölt termékeknél!!
Budapest – Maglód – Ecser – Pécel – Nagytarcsa-Kistarcsa területére érvényes

Jogi Nyilatkozat:

Az akvariumbox.hu oldalára való belépéssel és annak használatával Ön elfogadja ezeket az alapelveket, korlátozás vagy minősítés nélkül. Ezért az Ön hozzáférése a honlaphoz ezen alapelvek, valamint az érvényes törvények függvénye.

Szerzői Jog:

Konipet Kft. A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt állnak. A weboldalon lévő információkat, szöveget, képeket vagy grafikákat Ön csak személyes, nem-kereskedelmi célra használhatja fel, és a tulajdonos előzetes, írásos engedélye nélkül tilos bármilyen célból az ilyen adatok részben vagy egészben történő másolása, módosítása, átadása, licencelése vagy kiadása.

Felelősség Korlátozása:

Az akvariumbox.hu nem tartozik felelõsséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak. A akvariumbox.hu fenntartja a jogot, hogy bármely szolgáltatását vagy az oldalak bármely teljes vagy részleges tartalmát külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse.

Hibás Ár:

Eladó nem vállal felelősséget az akarata ellenére vagy az informatikai rendszer hibájából eredően nyilvánvalóan
hibásan feltüntetett árért.
Hibásan árnak minősül:
Pl. 0Ft-os ár,
Rosszúl feltüntetett kedvezmény (Pl: 2000 Ft-os termék esetén 10 %-os kedvezmény, és a terméket 200 Ft eledási áron kínálja a webáruház)
Nem megfelelő rosszúl feltüntetése vételár esetén Az eladó felajánlja a kiválasztott termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ tudatábanb a Vevő eldöntheti, hogy megrendeli valóságnak megfelelő vétláron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

Hivatkozások:

A weboldalon lehetnek olyan egyéb internetes oldalakra mutató hivatkozások, amelyek jelen weboldaltól teljesen függetlenek. Az akvariumbox.hu nem vállal felelősséget vagy garanciát az ilyen hiperlinkek szövegében vagy az egyéb internetes weboldalakban foglalt információk pontosságáért, teljességéért vagy hitelességéért, a csatolt linkekre történő belépés pedig csak a felhasználó saját felelősségére történhet.

Adattartalom:

Webáruházon keresztül forgalmazott termékek leírása, adatai, aktuális ára, esetlegesen akciós ára mindig a belépéskor megjelenített változatban érvényesek. Megváltoztatásukra, korrigálásukra fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk, a pontatlanságokért felelősséget nem vállalunk.

Egyéb:

A jelen használati feltételekben nem szabályozott kérdésekben a magyar jog rendelkezései az irányadók. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

Rendelés:

Rendelést interneten az akvariumbox.hu webshopban lehet leadni, vagy az info@akvariumbox.hu e-mail címre lehet elküldeni rendelést. Telefonon információszolgáltatás és egyeztetés is lehetséges.
Webáruházon történt megrendelés után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld a rendelésről, ez azonban nem egyenértékű a rendelés általunk történő elfogadásával. A rendelés elfogadása részünkről nem kötelező érvényű. A beérkezett megrendelést 1-3 munkanapon belül feldolgozzuk, és annak elfogadását e-mail formájában közöljük. Amennyiben e-mailen keresztül adja le rendelését (tehát nem a webáruház segítségével), akkor csak az általunk írt visszaigazolást fogja megkapni, automatikus rendszerüzenet ebben az esetben nincs.
A megrendelés leadásával a Vásárló elfogadja az ajánlatot, és elektronikus szerződést köt, kizárólag magyar nyelven. A leadott rendeléseket adminisztráljuk, és hosszútávon tárolásra kerülnek, így szükség esetén azok általunk visszakereshetőek. Kérjük, hogy a pontos adminisztráció érdekében törekedjen adatainak pontos megadására. A hibásan megadott adatokért (név, cím, telefonszám, stb.), ill. az azok által keletkezett problémákért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot, hogy megrendeléskor ésszerű technikai, vagy más módosításokat eszközöljünk.
Igyekszünk mindig a lehető leghamarabb reagálni a rendelésekre, érdeklődésekre. A visszaigazoló e-mailekben minden, a további ügyintézéshez szükséges információt közlünk. Előre fizetéses rendelésnél nagyon fontos, hogy ne fizessen be semmilyen összeget, amíg mi azt nem kérjük. Jogunkban áll visszautasítani, vagy elfogadni egy megrendelést pl. a Vevő hitelképességének elbírálása után. Mennyiségi korlátot alkalmazhatunk.

Szerződés Tárgya:

A vásárolt áruk jellemzőit a honlapon található termékleírásból és a konkrét áru melletti ismertetőből tudhatja meg. A termékekről bővebb információ az adott gyártó honlapján található. Az esetleges pontatlanságokért felelősséget nem tudunk vállalni, azonban mindent megteszünk, hogy téves információk ne kerüljenek fel az oldalra. A feltöltött képek bizonyos esetekben illusztrációk, nem a konkrét terméket ábrázolják. Az Akvariumbox.hu fenntartja a jogot, hogy bármely termékének forgalmazását külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse, akár megrendelés után is.
Termékeink kategorizáltan, átláthatóan kerülnek felsorolásra. Bármilyen terméktípust is keres, biztosan könnyen megtalálja azt honlapunkon. Bizonyos termékek esetében különböző választási lehetőségek (pl. kiszerelés, szín, felszereltség, stb.) vannak felajánlva, melyek bizonyos esetben az adott termék leírása alatti legördülő menüben tekinthetők meg. Az egyes választási lehetőségek adott esetben eltérő vételárral rendelkeznek, ezek vagy tényleges értékben (=), vagy a termékleírás elején feltüntetett árhoz hozzáadódva (+) jelentkeznek. A feltüntetett árak, minden esetben bruttó árak. A különböző választási lehetőségek esetenként eltérő súlyú variációkból is állhat (pl. kiszerelés esetén), amit a rendszer nem tud automatikusan kiszámítani, így a megrendeléskor a rendszer által felajánlott szállítási lehetőségek néha tévedések lehetnek. Ilyen esetben mindig tájékoztatjuk az érintett megrendelőket, információ:
Tel:06 30 847 6634
Email: info@akvariumbox.hu

Árengedmények:

Az akciós termékek ára, Ft-ban van feltüntetve. Azoknál a termékeknél, ahol különböző értékű választási lehetőségek vannak, a legördülő menü mindig az alap árat és az aktuális akciós árat is tartalmazza. Feláras választási lehetőségeknél az adott felár a kedvezményezett alap árhoz adódik hozzá. Akcióink visszavonásig érvényesek.
Az Akvariumbox.hu webáruház szerződése magyar nyelven íródott.

Eladó Adatai:

Cégnév: Konipet Kft
Székhely: H-1172 Budapest, Ároktő utca 25. fszt. 2.
Telephely: H-1172 Budapest, Ároktő utca 25.(megrendelt termékek személyes átvétele, időpont egyeztetés alapján)
Cégjegyzékszám: 01-09-892583
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Bíróság
Adószám: 14182334-2-42
Bankszámla szám: 10701252-47056903-51100005
Bank: CIB
Képviselő: Krista Zsolt
Mobil: + 36 30 847 6634

Rendelés Menete:

1. Termék kiválasztása
2. Kosárba tesz – ezzel kiválasztásra kerül a megvásárolni kívánt termék
3. Pénztár – itt fizetési információk kerülének megadásra
4. Rendelési adatok megadása – a számlázási és szállítási címeket
5. Fizetési mód megadása – átutalás, utánvét vagy személyes kézpénzes
6. Rendelés elküldése – ezzel a rendelés menete befejeződött

A hibásan leadott vagy teljesített rendeléseket e-mailban vagy telefonon tudja jelezni.
A leadott rendelések módosítását e-mailban tudja módosítani.

Elállás a vásárlástól:

A megrendelés teljesítése előtt bármikor visszamondhatja megrendelését, ezen szándékát e-mailben, telefonon, vagy személyesen közölheti. Kivételt képeznek az egyedi igények szerint készíttetett rendelések, ill. csak rendelésre beszállított termékek, vagy azok gyártása, beszállítása már folyamatban van.

A távollévők közötti szerződéskötéseket szabályozó 45/2014. Kormányrendelet alapján az Ügyfélnek jogában áll utólag, az áru átvétele után elállni a vásárlástól. Az utólagos elállással kapcsolatos tudnivalók a továbbiakban olvashatók.

– Az Ügyfél a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül jelentheti be az Áruház felé utólagos elállási szándékát a vásárlástól.

– Ügyfél a bejelentést megteheti írásos formában (e-mail, vagy levél útján), telefonon keresztül, vagy személyesen. Az elállás okát az Ügyfél nem köteles megindokolni.

– Elállás előtt az Ügyfél a terméket kibonthatja és KIPRÓBÁLHATJA, ezek a tényezők nem korlátozzák az utólagos elállási jogot. A kivételes esetek lejjebb olvashatók.

– A bejelentést követő 14 naptári napon belül az Ügyfélnek kötelessége a termékeket visszaküldeni az Áruház részére, azok minden tartozékával, és lekezelt garancialevelükkel egyetemben. Az eredeti számla megléte nem kötelező, ill. a termékek bontatlansága sem követelmény. A visszaszállítás költségei az Ügyfelet terhelik.

– Az Áruház az utólagos elállás bejelentésétől számított lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 naptári napon belül visszatéríti a termékek vásárlási értékét, valamint az azok Ügyfélhez juttatásának szállítási díját, amennyiben az is benne foglaltatott a végösszegben (ha kifejezetten az Ügyfél kérésére a szükségesnél költségesebb szállítási móddal volt célba juttatva a rendelés, akkor az Áruház csak az eredetileg szükséges szállítási mód költségeit köteles visszatéríteni).

– A pénzvisszatérítés kifizetésének módja előzetes megegyezés alapján történik.

– Az Áruház mindaddig visszatarthatja a pénzvisszatérítés kifizetését, amíg az Ügyfél nem juttatja vissza a termékeket, vagy azok visszaküldésének megtörténtéről egyértelmű igazolást (pl. csomagfeladás érvényesített dokumentációja) nem mutat fel.

– Az Ügyfelet a termékek visszaküldésének költségein kívül semmilyen extra költség nem terheli. Azonban az Áruház követelhet kompenzációt, amennyiben valamely termék hiányosan kerül vissza hozzá, nem rendeltetésszerű használat miatt károsodott, vagy tartósan használatban volt (tehát nem csak kipróbálta az Ügyfél).

Az utólagos elállás jogát korlátozó tényezők:

– Egyedileg, kifejezetten az Ügyfél számára készített, előállított termékeket nem lehet visszamondani.

– Romlandó, vagy minőségüket rövid ideig megőrző termékek: eleségek, vegyszerek, egyéb szavatossági idővel ellátott termékek esetében nem gyakorolható az utólagos elállási jog.

– Ha a terméket Ügyfél nem csak kipróbálta, hanem tartósan használta, akkor az utólagos elállás csak az amortizáció miatti értékcsökkenés kompenzálásával valósítható meg.

– Akváriumi szűrőberendezések esetében a szűrőanyagokban visszafordíthatatlan folyamatok indulnak meg, amint vízzel érintkeznek. Kipróbálás esetén a szűrőanyagokat távolítsa el a szűrőberendezésekből. Ha a szűrőanyagokat víz érte, utólagos elállás csak azok értékének kompenzálásával valósulhat meg.

FÁMA futárszolgálat

Az Ország egész területére szállítanak csomagokat!
Sikertelen csomag kézbesítés esetén a futár telefonon egyeztet új időpontot, és újból megkísérli a csomag kézbesítését.

Nem törékeny csomag: A normál csomag a következő kritériumoknak felel meg
– NEM tartalmaz törékeny terméket
– NEM tartalmaz akváriumot
– NEM hosszabb 100cm-nél (beleértve a csomagolást)
– NEM haladja meg a 3 kiterjedésbeli méret a 200cm-t (beleértve a csomagolást)
– NEM nehezebb 25kg/csomag-nál (beleértve a csomagolást)
– NEM tartalmaz bútort
– NEM tartalmaz sziklahátteret
– NEM tartalmaz műanyagtetőt
– NEM tartalmaz üvegterméket, üvegfűtőt, lámpát, és fénycsövet
A normál csomag a feladást követő 2 munkanapon belül kerül kézbesítésre.
A feltüntetett szállítási díj 1db csomagra értendő.

Nem törékeny csomag díja előre utalással 1 150 Ft, utánvéttel 1 550 Ft. A
csomagolás díjtalan.

Akvárium aljzatos csomag: Az akvárium aljzatos csomag a következő kritériumoknak felel meg
– Akvárium alzatot tartalmaz
– NEM nehezebb 15kg/csomag-nál (beleértve a csomagolást)
Az akvárium alzatos csomag a feladást követő 2 munkanapon belül kerül kézbesítésre.
A feltüntetett szállítási díj 1db csomagra értendő.

Akvárium alzatos csomag díja 5kg   előre utalással 1.150 Ft, utánvéttel 1.550 Ft
Akvárium alzatos csomag díja 10kg előre utalással 1.650 Ft, utánvéttel 2.050 Ft
Akvárium alzatos csomag díja 15kg előre utalással 2.150 Ft, utánvéttel 2.550 Ft

Törékeny csomag:
A törékeny alap csomag a következő kritériumoknak felel meg
– törékeny árucikket tartalmaz
– NEM tartalmaz akváriumot
– NEM hosszabb 100cm-nél (beleértve a csomagolást)
– NEM haladja meg a 3 kiterjedésbeli méret a 200cm-t (beleértve a csomagolást)
– NEM nehezebb 25kg/csomag-nál (beleértve a csomagolást)
– TARTALMAZ: műanyagtetőt, lámpatestet
– TARTALMAZ: sziklahátteret
– TARTALMAZ: üvegfűtőt
A törékeny csomag a feladást követő 2 munkanapon belül kerül kézbesítésre.
A feltüntetett szállítási díj 1db csomagra értendő.

Törékeny csomag díja előre utalással 1 890 Ft, utánvéttel 2 290 Ft. A csomagolás díjtalan.

Akváriumos csomag: 23-112 literig a következő kritériumoknak felel meg- max. 1 db akváriumot tartalmazhat
– tartalmaz akváriumot, amely max. 112 literes standard
– max 100cm (beleértve a csomagolást)
– meghaladja a 3 kiterjedésbeli méret a 200cm-t (beleértve a csomagolást)
– NEM nehezebb 25kg-nál (beleértve a csomagolást)
Az akváriumos csomag tartalmazhat minden olyan terméket, amely az akvárium épségét szállítás közben nem veszélyezteti. A csomag összsúlya csomagolással együtt max.25kg lehet.
Az akváriumos csomag a feladást követő 2 munkanapon belül kerül kézbesítésre. A csomagolás díjtalan.
A feltüntetett szállítási díj 1db csomagra értendő.

Akváriumos csomag díja 23-72 literig előre utalással 4.490 Ft, utánvéttel 4.890 Ft

Akváriumos csomag díja 85-112 literig előre utalással 5.490 Ft, utánvéttel 5.890 Ft


Nem megfelelő csomag opció kiválasztása esetén fenntartjuk a jogot a kiválasztott szállítási opció utólagos megváltoztatására

Ha a megrendelt tételek súlya meghaladja a 30kg-ot, fel tudjuk ajánlani a több csomagban küldést, ez azonban EGYEDI szállítási díjat von maga után.

Figyelem! Ellenőrizze a csomagot!

Törekszünk rá, hogy megfelelő szolgáltatókkal szállíttassuk ki rendelését, és hogy a csomagolás mindig megfelelő és biztonságos legyen. Ettől függetlenül előfordulhatnak problémák. Ha rendelése kézbesítésekor, vagy átvétele után problémát észlel (sérült, működésképtelen a termék), azonnal lépjen velünk kapcsolatba. Lehetősége szerint még átvétel előtt, de mindenképp rögtön átvétel után ellenőrizze a kézbesített csomagot. A kézbesítéssel kapcsolatos reklamációt napokkal a kézbesítés után nem áll módunkban elfogadni! Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát Ön átvételkor a csomagoláson, úgy vetessen fel a kézbesítõvel jegyzőkönyvet erről az esetről, amelynek egy példánya Önnél marad és egy példány a kézbesítőnél. A jegyzőkönyvet a kézbesítőnek is olvashatóan alá kell írnia a hitelességhez. A csomagot semmiképpen NE VEGYE ÁT! Az ügymenettel egyidejűleg hívjon minket a 06-30-987-2709 számon.